Varstvo zasebnosti

Na spletni strani PravniPortal.si se zavedamo pomena zasebnosti svojih uporabnikov, zato varujemo zasebnost vsakega naključnega uporabnika z najvišjimi možnimi standardi.

Lastnik spletne strani PravniPortal.si je:


Inštitut za pravne rešitve informacijske družbe Maribor
IPRID
Gorkega ulica 51
2000 Maribor
e-pošta: info@iprid.si oziroma preko obrazca
tel: 041 764 842
Davčna številka: SI 17637937
Matična številka: 2271192000


Spletna trgovina PravniPortal.si je nameščena na slovenskih strežnikih. Plačila se izvajajo prejo uporabnikove spletne banke oziroma preko PayPal. Obvezujemo se da brez privolitve uporabnikov ne bomo obdelovali nobenih osebnih podatkov razen v primerih, ki jih določa zakon.

Kontakt

V kolikor se uporabnik spletne strani PravniPortal.si (v ndaljevanju spletna stran) obrne na nas preko e-pošte ali preko obrazca, smatramo, da daje osebno privolitev, da mu lahko pošljemo e-sporočilo v zvezi z njegovo zadevo.

Podatki o kupcih

Registrirani uporabniki se ob registraciji strinjajo in dajejo osebno privolitev, da IPRID obdeluje naslednje podatke:

V ndaljevanju za vsakokratnega kupca vodimo njegov seznam želja, zgodovino naročil, prenose, vračila in hranimo račune njegovih nakupov. 

Piškotki

Spletna stran deluje na platformi OpenCart (v nadaljevanju: OC), ki za svoje delovanje in za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja zgolj nekatere piškotke, ki so zakonsko dopustni.

Spletna stran uporablja naslednje piškotke:

Sejni piškotek - PHPSESSID
Platforma OC ob prijavi na spletno stran na uporabnikov računalnik namesti piškotek, ki je namenjen enostavnejši prijavi. Rok trajanja piškotka je omejen na sejo.

Piškotek za prepoznavo jezika - language
Platforma OC je pripravljena v več jezikih in omogoča samodejno prepoznavo uporabnikovega jezika, ki se mu samodejno prikaže ob naslednjemu vstopu na spletno stran. Rok trajanja piškotka je nekaj dni.

Piškotek za prepoznavo valute - currency
Platforma OC je pripravljena za poslovanje v več valutah in samodejno prepoznavo uporabnikove valute. Rok trajanja piškotka je nekaj dni.

Lastne nastavitve piškotkov
Uporabniki lahko kadarkoli v svojem brskalniku pregledate in odstranite piškotke, ki so se namestili z obiskom na posamezne spletne strani. Podrobnosti in navodila si lahko preberete za brskalnik:

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sl
Mozila Firefox: http://support.mozilla.org/sl/kb/kako-zbrisati-piskote
Microsoft Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/sl-si/internet-explorer/ie10-win7-privacy-statement

Več informacij
Več o informacij o zakonodaji, ki ureja zasebnost oziroma uporabo piškotkov, si lahko preberete v dokumentu Informacijskega pooblaščenca: Kdaj lahko uporabljamo piškotke.

Preverjanje piškotkov
Sami lahko preverite na http://www.cookie-checker.com, katere piškotke namesti in hrani spletna stran, ki jo obiščete.

Obveščanje

Na spletni strani PravniPortal.si si v skladu z zakonodajo pridružujemo pravico do občasnega obveščanja kupcev, ki v to privolijo o novih izdelkih in drugih pomembnih novostih s področja spletne strani PravniPortal.si.

 

Powered by OpenCart © PravniPortal.si